BALLETJE TREKKEN?

DOE MEE MET DE MEGAMIX TOVERBALLEN ACTIE!

actie-plaatje

MEGAMIX IS JARIG & JIJ KUNT WINNEN

Zit er een MegaMix toverbal in jouw silo!? Hou in de maand mei jouw MegaMix Silo extra goed in de gaten!

Zodra je een toverbal in de specie vindt, heb je prijs!

MEGAMIX is trots, trots dat de bouw al 35 jaar op MegaMix vertrouwt. Om dit te vieren start op 1 mei, de dag van de arbeid, De Toverballen Actie! De hele maand maak je kans om in het bezit te komen van een toverbal. Maar liefst 150 uitgeleverde silo’s zullen worden betoverd met een bal. Dus krijg je in mei een MegaMix silo geplaatst, dan ben op je hoede … er is een grote kans dat er een toverbal in de silo zit.

WAT MOET JE ER VOOR DOEN?

Vooral doorwerken, want bij elke kruiwagen verse specie kan hij tevoorschijn komen. Alleen jullie dus, als verwerker en gebruiker van MegaMix specie’s kunnen hem tegenkomen, elke dag weer opnieuw. Zie je de bal niet meteen in de kruiwagen, geen nood. Op de troffel zal hij zeker niet onopgemerkt blijven.

Heb je er een bal gevonden?

De vinder, de hele bouwplaats en het kantoorpersoneel zullen profiteren van de vondst. Vul hieronder (vanaf 1 mei) jouw toverbalnummer in en je ontvangt binnen 24 uur een reactie of jij hebt gewonnen! De hoofdprijs naar Ibiza wordt per email bekend gemaakt aan het einde van de actie.

Toverbal checker!

Als de actie van start is komt hier de checker.

keurmerk