Skip to content

Organisatie

Coöperatie

De MegaMix organisatie bestaat uit 16 actieve ondernemers. Zij vormen gezamenlijk de Coöperatie MegaMix BA. Deze ondernemersgeest is in alle geledingen terug te vinden. Van chauffeur tot directeur, van silovuller tot administrateur. Dit uit zich in een klantgerichte houding, oog voor de wensen uit de markt en een dynamische bedrijfsvoering. Zo blijft MegaMix voortdurend in beweging.

Organisatie

Het Bestuur van de Coöperatie wordt gekozen uit de leden. Ieder Bestuurslid heeft een Commissie onder zich. Deze Commissies zorgen voor de feedback van de Coöperatie. Know-how, overleg en continuïteit worden hierdoor gewaarborgd. Een centraal Secretariaat zorgt voor de interne en externe communicatie.

Samenwerking

De Coöperatie MegaMix BA brengt de voordelen van een gezamenlijk kwaliteitsbeleid, technologische innovatie en klantvriendelijkheid samen. Onderling overleg en uitwisseling van kennis en nieuwe ideeën komen het product, de klant en de leden ten goede. Daarnaast is er door de landelijke spreiding altijd een MegaMix dealer bij u in de buurt. Zo garanderen we een snelle levering en kunnen we een onverhoopte storing vlot oplossen.

Vertrouwd team

Onze dealers hebben over het algemeen een lang dienstverband met hun medewerkers. Zo doen onze klanten al vele jaren zaken met dezelfde vertrouwde personen. De samenwerking tussen klanten en de MegaMix dealers is één van onze kernwaarden.

Samen voor het beste product

De dealers van MegaMix streven samen naar de best mogelijke kwaliteit. Hun gezamenlijke expertise en innovatieve ideeën maken onze producten steeds duurzamer en gebruiksvriendelijker.

mega-organisatie