Megamix ontzorgt

Als aannemer kom je vaak oren, ogen en handen tekort. Je zorgt ervoor dat je het project binnen de afgesproken tijd, begroting en kaders van allerhande normeringen en wet- en regelgeving oplevert. Je stuurt het projectteam aan, analyseert doorlopend mogelijke risico’s en handelt tegelijkertijd allerlei praktische en juridische zaken af.

Alles moet lopen als een goed-geoliede machine. Mist er ergens een radertje of breekt er een tandwiel af, dan betekent dat vertraging die maar al te vaak zorgt voor oplopende kosten. Logisch dat je graag samenwerkt met partijen die hun sporen hebben verdiend. Bedrijven waar je mee én waar je op kunt bouwen.

Onze mensen maken het verschil. Of je nu zakendoet met een vestiging in Overijssel, Friesland, Noord-Holland of Zeeland, het lokale MegaMix-team staat klaar om de handen uit de mouwen te steken. Wat je ook nodig hebt, je krijgt het geleverd op het juiste tijdstip op de afgesproken plek. En is er een keer iets extra’s nodig, dan regelen we dat gewoon. Net zo gemakkelijk.

Alleen het beste is goed genoeg

De beste kwaliteit én de beste service; daar kun je als klant van op aan. Op elke vestiging werkt een gekwalificeerde laborant met een eigen rijdend laboratorium. Een aanpassing is dus snel geregeld. Omdat we alleen genormeerde en gecertificeerde grondstoffen gebruiken voor onze producten, ben je altijd verzekerd van een kwalitatief hoogwaardige mix. Of je nu een staand verband wilt metselen met een IW3-steen of een cementgebonden dekvloer wilt aanbrengen, onze specialisten stemmen de mortel precies af op jouw wensen.

Supersnel een bedrijfsklare silo

Wanneer de vrachtwagen met de MegaMix-silo aan komt rijden, weet je dat je in mum van tijd een bedrijfsklare silo hebt staan. Je sluit stroom en water aan, drukt op de knop en beschikt over uitstekend verwerkbare verse mortel. Er is altijd een vestiging bij jouw project in de buurt, dus de lijnen en de aan- en afrijtijden zijn kort.

Vind uw megamix

Vestigingen door heel Nederland, kijk hier voor een vestiging bij jou in de buurt.

Om onze site goed te laten functioneren maken wij gebruik van Cookies. Wij gebruiken deze om uw online ervaring te verbeteren, statistische gegevens te verzamelen en de functionaliteit van de site te optimaliseren. Bekijk Privacy Policy