Metselen is een ambacht!

De ene metselaar zweert bij een vettere metselspecie. De andere heeft liever een wat schralere verhouding. Welke voorkeur je als metselaar ook hebt, de druksterkte moet in overeenstemming zijn met die van de metselsteen.

Naast de druksterkte van de metselsteen zijn ook de IW-waarde, de voegbreedte, de metselmethode en de omstandigheden van belang. Uiteraard kijk je als metselaar – naast de vereiste sterkte – ook naar de kwaliteit, hechting en verwerkbaarheid van de mortel.

Welke voorkeuren je ook hebt en welke eisen er ook worden gesteld, onze megamixers weten ze als geen ander te vertalen in een op jouw smaak afgestemde MegaMix. Ben je op zoek naar een mortel die precies past bij jouw klus? Neem dan contact op met onze vakmensen voor een professioneel morteladvies.

altijd dichtbij

Met 16 vestigingen is er altijd een Megamixvestiging bij jou in de buurt. Handig om even snel iets op te halen of tussen de bedrijven door iets te bespreken. Voor vakmensen en professionele wensen hebben we altijd tijd.

Alleen het beste is goed genoeg

De beste kwaliteit én de beste service; daar kun je als klant van op aan. Op elke vestiging werkt een gekwalificeerde laborant met een eigen rijdend laboratorium. Een aanpassing is dus snel geregeld. Omdat we alleen genormeerde en gecertificeerde grondstoffen gebruiken voor onze producten, ben je altijd verzekerd van een kwalitatief hoogwaardige mix. Of je nu een staand verband wilt metselen met een IW3-steen of een cementgebonden dekvloer wilt aanbrengen, onze specialisten stemmen de mortel precies af op jouw wensen.

Vind uw megamix

Vestigingen door heel Nederland, kijk hier voor een vestiging bij jou in de buurt.

Om onze site goed te laten functioneren maken wij gebruik van Cookies. Wij gebruiken deze om uw online ervaring te verbeteren, statistische gegevens te verzamelen en de functionaliteit van de site te optimaliseren. Bekijk Privacy Policy