Greenworks is de verzamelnaam voor duurzame bouwmaterialen die zijn geselecteerd uit een breed assortiment.

Bij de samenstelling van het assortiment Greenworks producten is zorgvuldig gekeken naar de duurzame kenmerken van het product , de koers die de overheid vaart op het gebied van duurzaamheid en naar de milieuprestaties van het product. Middels de Greenworksscore geven wij op basis van 10 duurzame materiaal en productie eigenschappen, afgeleid van de LCA, inzage in de duurzame eigenschappen van het product.

Op de Greenworks productbladen wordt inzage gegeven in de schaduwprijzen en kunt u bovendien zien wat de ranking binnen rekeninstrumenten is van het product binnen haar toepassingsgebied.

Greenworks producten hebben altijd een milieubelasting binnen de bandbreedte van gemiddeld tot goed en zijn in veel gevallen zelfs de allerbeste keuze.

Om dit Greenworks concept nog zichtbaarder te maken zijnde Greenworks Academy’s geopend. Elke Academy heeft drie ruimten, waar duurzaam bouwen op verschillende manieren belicht wordt.

In samenwerking met de deelnemende leveranciers wordt aan klanten een interessant trainings-en opleidingsprogramma geboden, geheel gericht op duurzaamheid.

U bent als klant in overleg van harte welkom in de drie Academies Breda, Apeldoorn en Amsterdam.

Op al de drie Academy’s  is  MegaMix vertegenwoordigd en heeft  een eigen expositie ruimte.

Recommended Posts