Skip to content

Inspiratie voor Architecten

Realiseer uw droomproject met de producten van MegaMix

MegaMix: voor een architectonisch
en duurzaam verband

MegaMix is er voor architecten. Als specialist weten wij hoe belangrijk het is voor u als architect om altijd te streven naar de perfecte uitstraling van een gebouw. Bij MegaMix is mega veel mogelijk voor uw volgende ontwerp.

Het verband bepaalt in grote mate de look & feel van de gevel

Hoe mooi een gevel is hangt af van de stenen, de metselmortel, de voegmortel, de techniek en de omgeving, Natuurlijk is de hechting tussen mortel en steen essentieel, maar ook het verband geeft sterkte, stabiliteit en duurzaamheid. Bovendien bepaalt het verband in grote mate de look & feel van de gevel.

Wat geeft het beste beeld?

MegaMix adviseert architecten over welk type mortel het beste past bij een bepaalde gevelsteen. Het eenvoudigste aspect in de driehoek “mortel-steen-metselaar” is de mortel. MegaMix adviseert met het oog op het beste beeld van de gevel. Vanzelfsprekend zijn er meerdere manieren om stenen te metselen. Met name bij “staand” en “klamp” is er vaak extra advies nodig.

MegaMix voor Architecten

  • Eindeloos ontwerpen met 1001 kleuren
  • Onze specialisten weten wat architecten nodig hebben
  • Duurzaam bouwen staat voorop
  • Betrouwbaar zakendoen
megamix-kunstwerk

Eindeloos ontwerpen met 1001 kleuren

Met de MegaMix kleurenwaaier kunt u eindeloos combineren in uw volgende ontwerp. Voegmortel in 1001 kleuren! We kunnen elke kleur mixen. We helpen u graag verder met uw specifieke kleur. Wilt u gratis de MegaMix kleurenwaaier ontvangen?

Lichtval en voegdiepte: hoe wij u als architect verder helpen!

Wilt u nog een stapje verder? Bestel dan de MegaMix Monster Box voor architecten. Met de MegaMix Monster Box kunt u de 10 standaard (hoofdkleuren) vanuit uw bureaustoel zien en ervaren. Met eigen ogen kunt u zien hoe het monsterstrookje voegmortel tussen uw gekozen stenen eruit ziet. Zo kunt u verschillende “mortel-steen” combinaties visueel beoordelen. Bovendien kunt u van de verschillende voegdieptes de lichtinval en schaduw bekijken. Uit ervaring weten wij dat het voor architecten perfect werkt door het product fysiek in de hand te hebben om een optimaal beeld te krijgen. Heeft u interesse in de Monster Box? Neem dan contact op met MegaMix

of bestel de Monsterbox

kleuren-megamix

KOM IN CONTACT MET

MEGAMIX

De prijzen van MegaMix zijn zonder meer concurrerend; voor hetzelfde geld werkt u met duurzame mortel en belast u het milieu zo min mogelijk. Bovendien kunt u met onze oplossingen eindeloos ontwerpen.
Kom in contact met een specialist >>

Persoonlijk advies

Kunt u wel wat hulp gebruiken? Wij geven altijd vrijblijvend een persoonlijk advies op maat.

U bent welkom

U bent altijd welkom op één van onze 16 vestigingen. De koffie staat klaar!