MegaMix bestaat 35 jaar

MegaMix is trots dat de bouw al 35 jaar op MegaMix vertrouwt. In 1983 besloot een aantal innovators een nieuw silo wisselsysteem op de markt te brengen. Een simpel principe: een silo met twee gescheiden compartimenten, één voor zand en één voor cement. De verhouding voor de diverse mortelsoorten wordt door een ingenieus verdeelmechanisme vooraf ingesteld. Hierdoor zijn toeslagstoffen overbodig, en zijn alle combinaties van zand en cement mogelijk. Naast de 2-k silo leveren we ook mortel in 1-k silo.

DOE MEE MET DE MEGAMIX TOVERBALLEN ACTIE!

Om onze verjaardag te vieren, zijn we op 1 mei gestart met De Toverballen Actie! De hele maand maak je kans om in het bezit te komen van een toverbal. Maar liefst 150 uitgeleverde silo’s zullen worden betoverd met een bal. Dus krijg je in mei een MegaMix silo geplaatst, dan ben op je hoede … er is een grote kans dat er een toverbal in de silo zit. Zodra je een toverbal in de specie vindt, heb je prijs!

WAT MOET JE ER VOOR DOEN?

Vooral doorwerken, want bij elke kruiwagen verse specie kan hij tevoorschijn komen. Alleen jullie dus, als verwerker en gebruiker van MegaMix specie’s kunnen hem tegenkomen, elke dag weer opnieuw. Zie je de bal niet meteen in de kruiwagen, geen nood. Op de troffel zal hij zeker niet onopgemerkt blijven.

HEB JE EEN BAL GEVONDEN?

De vinder, de hele bouwplaats en het kantoorpersoneel zullen profiteren van de vondst. Vul hieronder (vanaf 1 mei) jouw toverbalnummer in en je ontvangt binnen 24 uur een reactie of jij hebt gewonnen! De hoofdprijs naar Ibiza wordt per email bekend gemaakt aan het einde van de actie.

Deel dit artikel

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Meer nieuws

Bekijk ook ander nieuws

Ga terug naar Nieuws & Blogs

juni 9, 2020
In de derde week van januari heeft Van Leeuwen Truckservice de nieuwe bedrijfswagen afgeleverd bij MegaMix Randstad in Gouda; een MAN TGE 3.100 FWD 6H gesloten bestelbus met verhoogd dak.
februari 25, 2019
In de derde week van januari heeft Van Leeuwen Truckservice de nieuwe bedrijfswagen afgeleverd bij MegaMix Randstad in Gouda; een MAN TGE 3.100 FWD 6H gesloten bestelbus met verhoogd dak.

Om onze site goed te laten functioneren maken wij gebruik van Cookies. Wij gebruiken deze om uw online ervaring te verbeteren, statistische gegevens te verzamelen en de functionaliteit van de site te optimaliseren. Bekijk Privacy Policy