Noa vloerendag 2017

Donderdag 30 maar
10.00 – 20.00 uur
Nieuweweg 226
Veenendaal

Over de vloer

Bezoekers en exposanten prijzen de NOA Vloerendag om de hoge mate van vakinhoudelijkheid en de sfeer- volle, informele setting. Met veel plezier organiseert NOA ook in 2017 weer dé vakdag voor alle onder- nemers in de vloeren- en terrazzobranche. Tal van leveranciers presenteren onder meer toeslagmiddelen, schuurmachines, mobiele menginstallaties, gereed- schappen, software, coatings, egalisatiemiddelen, dekvloerenmortels en andere grondstoffen.

Op de NOA Vloerendag ontmoeten ondernemers die monoliet, kunststof-, gietdek-, cementdek- of terrazzovloeren vervaardigen en nabehandelen elkaar. Fabrikanten, toeleveranciers en kennis-

instituten presenteren hun producten en oplossingen en bespreken de innovaties van morgen met de bezoekers. Leveranciers verzorgen demonstraties met hun producten.

Verspreid over de dag nemen verschillende sprekers u mee in de diverse facetten van ondernemen in de vloerenbranche:

■ Hoe vlak moeten vloeren zijn?
■ Commercieel toepassen van social media voor uw bedrijf
■ Valkuilen van een droge vloer
■ Pro leren van uw bedrijf door toepassing psychologie in marketing
■ Wat betekent de aandacht voor het milieu voor de vloerenbranche?

De dag wordt afgesloten met een dinerbuffet en afsluitende borrel met standhouders, relaties en bezoekers in ons “Bruin Café”.

Komt u bij ons over de vloer?

Wilt u op de Vloerendag de ondernemers uit de vloerenwereld ontmoeten en kennis nemen van de laatste ontwikkelingen? Meldt u zich dan aan via www.noa.nl/vloerendag.

Graag tot 30 maart!

prom gown UK
Photography from:– cpt挂靠
Save

Deel dit artikel

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Meer nieuws

Bekijk ook ander nieuws

Ga terug naar Nieuws & Blogs

juni 9, 2020
In de derde week van januari heeft Van Leeuwen Truckservice de nieuwe bedrijfswagen afgeleverd bij MegaMix Randstad in Gouda; een MAN TGE 3.100 FWD 6H gesloten bestelbus met verhoogd dak.
februari 25, 2019
In de derde week van januari heeft Van Leeuwen Truckservice de nieuwe bedrijfswagen afgeleverd bij MegaMix Randstad in Gouda; een MAN TGE 3.100 FWD 6H gesloten bestelbus met verhoogd dak.

Om onze site goed te laten functioneren maken wij gebruik van Cookies. Wij gebruiken deze om uw online ervaring te verbeteren, statistische gegevens te verzamelen en de functionaliteit van de site te optimaliseren. Bekijk Privacy Policy