Search
Search

Robin Nobbenhuis’ afscheid bij Megamix: 38 jaar van toewijding en vertrouwen

Robin Nobbenhuis heeft bijna 38 jaar bij Megamix gewerkt en begon zijn avontuur in juli 1985. En nu, bijna 30 jaar later, maakt hij zich klaar om iets anders te doen. Als je hem vraagt hoe het voelt om afscheid te nemen van het bedrijf waar hij zijn hart en ziel in heeft gestoken, antwoordt hij met een brede glimlach: “Ik voel me prima!” Het is duidelijk dat hij zijn werk vol vertrouwen overdraagt aan het team, vooral aan Wandre Bakhuis, met wie hij zo nauw heeft samengewerkt.

Maar voordat Robin zijn afscheid neemt, wil hij graag een boodschap achterlaten voor alle medewerkers van Megamix. Hij hoopt dat het bedrijf altijd een betrouwbare partner blijft en dat mensen blijven geloven in Megamix, een mooi het bedrijf dat al 40 jaar bestaat.

Hij is er trots op dat hij hieraan zijn steentje heeft bijgedragen.

Robin is blij dat hij het hele bedrijf van binnen en van buiten heeft leren kennen tijdens zijn carrière bij Megamix. Hij gelooft dat het doorlopen van alle stappen binnen het bedrijf de beste manier is om het bedrijf te leren kennen om zo de optimale bijdrage te kunnen leveren.

Robin en Wandre hebben de afgelopen jaren zij aan zij gewerkt, en Robin kan met trots zeggen dat hij het volste vertrouwen heeft in zijn opvolger. Wandre is 29 jaar geleden begonnen als stagiair bij MegaMix en kent de ins en outs van Megamix als geen ander en Robin is er zeker van dat hij het bedrijf succesvol zal voortzetten.
De directie van Megamix had geen zorgen over de overdracht, omdat alles tot in de puntjes was doorgenomen en Wandre alle noodzakelijke kennis bezit om de fakkel over te nemen.

Nu Robin stopt bij MegaMix, heeft hij een nieuwe uitdaging op het oog: het bezoeken van alle dealers van MegaMix. Hij heeft hier altijd al van gedroomd, maar had nooit de tijd. Robin is van plan om dit te doen op zijn motor, waarbij hij misschien wel ergens onderweg overnacht. Hoewel hij geen fan is van vakanties, geniet hij van de rust en vrede van thuis, waar hij zonder de druk van een telefoon of werk kan ontspannen en plezier kan hebben met zijn kleinkinderen, waar hij nu regelmatig oppasdagjes mee zal hebben.

MegaMix zal Robin’s expertise en vriendschap missen. We wensen Robin het beste voor zijn toekomstige avonturen en bedanken hem voor zijn jarenlange inzet en toewijding aan Megamix.

Dank je wel Robin.

Deel dit artikel

Meer nieuws

Bekijk ook ander nieuws

Ga terug naar Nieuws & Blogs

Om onze site goed te laten functioneren maken wij gebruik van Cookies. Wij gebruiken deze om uw online ervaring te verbeteren, statistische gegevens te verzamelen en de functionaliteit van de site te optimaliseren. Bekijk Privacy Policy