Kauwgomballen automaat

Balletje getrokken?

Super gefeliciteerd je hebt mooie prijzen gewonnen

is jarig en trakteert

Zelf krijg je een stoere bouwradio van ons. En voor je collega's op de bouwlocatie wordt een ijstractatie bezorgd. Lekker verfrissend op een zonnige dag nietwaar?! Bovendien maak je ook nog eens kans op een compleet verzorgde reis naar Ibiza.

Wat moet je doen?

Vul het formulier op deze pagina in en klik daarna op de knop "Verzenden". En natuurlijk meld je even bij je opzichter dat je dat gaat doen.

Wat gaat dan gebeuren?

De toverballenactie loopt nog de hele maand mei in heel Nederland. Dus het gaat even duren om de prijzen bij alle winnaars op de bouwlocatie te bezorgen. Pas na afloop van de actie kunnen we beginnen met het uitleveren van de prijzen en ook het uitleveren zelf zal enige tijd in beslag nemen. Maar wees gerust, we vergeten je zeker niet. We gaan je in elk geval bellen om je te feliciteren, zodat je weet dat je aanmelding bij ons geregistreerd is. Vervolgens zullen in de maanden juli en augustus, maar in elk geval voor de bouwvakantie, de prijzen worden afgeleverd op de bouwplaats. Dan zal ook bekend zijn of je ook nog de hoofdprijs, een compleet verzorgde reis naar Ibiza, gewonnen hebt. Dus hou je mobieltje in de gaten en blijf vooral doorwerken.

Meer weten?

Meer weten over MegaMix? Ga naar megamix.nl

Een toverbal gevonden?

Vul onderstaande gegevens in en druk dan op de knop "Verzenden". Alleen dan wordt je aanmelding bij ons geregistreerd en heb je recht op de genoemde prijzen.

megamix

35 jaar jong en helemaal van deze tijd!