Het ontwerpen van gemetselde façades is een ambacht.

Compositie, verhouding, ritme; een evenwichtige gevel staat of valt met een volmaakte balans tussen ontwerp, omgeving, steensoort en -afmeting, metselmortel, voegmortel en techniek.

Elke steen stelt haar eigen eisen aan de samenstelling van de mortel. Dat geldt ook voor de gekozen metselmethode, de voegbreedte en de projectomstandigheden. Een klamp of staand verband vraagt bijvoorbeeld om een andere mortel dan een halfsteens- of wildverband. De keuzes die je als architect maakt, zijn leidend bij het mixen van de juiste mortel in technisch en esthetisch opzicht.

De specialisten van MegaMix weten als geen ander de gemaakte keuzes te vatten in een perfect afgestemde samenstelling. Ben je op zoek naar een mortel die een functionele en stijlvolle bijdrage levert aan jouw ontwerp? Neem dan contact op met onze specialisten voor een professioneel morteladvies.

Eindeloos variëren met 1001 kleuren

Maakt een specifieke kleur voegmortel jouw ontwerp helemaal af? Onze mortelstylist mixt de mortel in elke gewenste kleur. Vraag de MegaMix-kleurwaaier aan voor een voorproefje van de eindeloze mogelijkheden.

Duurzaam bouwen aan de toekomst

Kies je voor MegaMix dan kies je voor duurzaam. Dankzij onze landelijke spreiding is er altijd een vestiging bij jouw project in de buurt. Dat betekent een lagere milieubelasting door korte aan- en afvoerafstanden. Plaats je een 2-kamersilo, dan reduceer je de CO2-uitstoot per ton aangemaakte natte mortel tot wel 60%. Bovendien zijn onze metselmortels NIBE-gecertificeerd met het DUBOkeur.

Vind uw megamix

Vestigingen door heel Nederland, kijk hier voor een vestiging bij jou in de buurt.

Om onze site goed te laten functioneren maken wij gebruik van Cookies. Wij gebruiken deze om uw online ervaring te verbeteren, statistische gegevens te verzamelen en de functionaliteit van de site te optimaliseren. Bekijk Privacy Policy