Skip to content

Werkwijze

Voor elke steen de juiste mortel

MegaMix levert maatwerk voor ieder project. Bij het samenstellen van de mortel houden we rekening met de eisen van uw project. In overleg met u bepalen we het ideale product voor uw project, de planning en de leveringsmethode. Bij het samenstellen van de mortel stemmen we de eigenschappen van mortel en steen op elkaar af voor een optimale hechting. Daarnaast houden we rekening met de verwerkingsomstandigheden. Ook zijn onze mortels vaak in bijna alle mogelijke kleuren leverbaar.

Logistiek en planning

Omdat er altijd wel een MegaMix-leverancier bij u in de buurt is, zijn de aanrijtijden kort. Dit voorkomt vertraging op de bouw. Op de bouwplaats wordt de silo op een door u gewenste plaats neergezet. Indien nodig zetten meerdere MegaMix-vestigingen zich in voor één project. Samenwerking is een belangrijke kernwaarde van onze Coöperatie. Elke MegaMix-vestiging beschikt over een deskundige stand-by planner, met wie u samen de planning voor uw project regelt.

Snelle service

Bij ons staat de verstandhouding met de man op de bouwplaats op de eerste plaats! Zoals tijdige levering en een juiste siloplaatsing. Zo heeft u binnen enkele minuten een bedrijfsklare silo. U hoeft alleen maar stroom en water aan te sluiten. Met één druk op de knop heeft u binnen één minuut uitstekend verwerkbare verse mortel. En u gebruikt alleen datgene wat u nodig heeft. Mocht er onverhoopt een storing optreden, dan is onze servicemonteur snel ter plaatse.

Kwaliteitscontrole

MegaMix is trots op de kwaliteit van haar mortels en wil dat ook zo houden. Wij maken gebruik van genormeerde en gecertificeerde grondstoffen en bedrijfszekere apparatuur.

Interne controle

Binnen de Coöperatie MegaMix is onze Commissie Kwaliteit zeer actief. Zij zorgt voor een uniforme kwaliteitsbeheersing van de MegaMix-producten. Iedere MegaMix-vestiging beschikt over een eigen gekwalificeerde laborant. Deze heeft een rijdend laboratorium, waarmee hij via een vastgelegde procedure / systematiek de mortel en de silo ook op de bouwplaats controleert volgens het IKB-schema. Daarom doorstaan onze mortels met gemak de controle volgens de BRL 1905 voor metselmortels en BRL 1904 voor vloermortels.

Externe controle

Bovendien controleert het externe keuringsinstituut KIWA Nederland BV met grote regelmaat onze mortels. Op grond van deze controles beschikken alle MegaMix-vestigingen over de benodigde KOMO-productcertificaten.

Meer informatie

Wilt u meer weten over onze werkwijze? Neem dan gerust contact op met de MegaMix dealer bij u in de buurt.

megamix-werkwijze2
megamix-werkwijze