Search
Search

Over ons

megamix een goed idee

Het fundament voor MegaMix werd gelegd in 1983. Een bewogen jaar, waarin:

  • de eerste cd op de Nederlandse markt werd geïntroduceerd
  • de eerste aflevering van The A-team werd uitgezonden
  • een aantal Nederlandse ondernemers een nieuw silosysteem op de markt bracht

De voordelen van dat silosysteem? De gescheiden compartimenten en de vooraf in te stellen verhouding tussen zand en cement maakten toeslagstoffen overbodig en alle combinaties van zand en cement mogelijk.

 

Nu, bijna 40 jaar later, bestaat MegaMix uit een samenwerkingsverband tussen 16 ondernemers met een passie voor mortel.

megamix-home

...voor een duurzame toekomst

Duurzaam moet je niet doen, maar zijn. Kies je voor ons duurzame 2-kamersysteem, dan kies je voor 60% CO2-reductie per ton mortel. Is een 2-kamersilo geen optie, dan stellen we uiteraard een 1-kamersilo beschikbaar. Waar je ook voor gaat, wij gaan voor een zo groot mogelijke milieuwinst. Hoe?

  • Wij verbruiken geen overbodige energie
  • Kan het lokaal, dan kiezen we voor lokaal

...voor de perfecte samenstelling

Jouw project is ons uitgangspunt. Het ontwerp, de planning, de leveringsmethode; we gaan uit van uw wensen. Uiteraard houden onze specialisten bij het samenstellen van de mortel rekening met de eigenschappen van de steen en de verwerkingsomstandigheden. Voorkeur voor een bepaalde kleur? Wij mixen het!

apparateur
Nibe-Stamper-en-Stamp

...voor de beste kwaliteit

De beste kwaliteit én de beste service; daar kun je als klant van op aan. Op elke vestiging werkt een gekwalificeerde laborant met een eigen rijdend laboratorium. Een aanpassing is dus snel geregeld. Omdat we alleen genormeerde en gecertificeerde grondstoffen gebruiken voor onze producten, ben je altijd verzekerd van een kwalitatief hoogwaardige mix.

...voor elk project

MegaMix heeft 16 vestigingen, verspreid over heel Nederland. Er is dus altijd een vestiging bij jouw project in de buurt!

Om onze site goed te laten functioneren maken wij gebruik van Cookies. Wij gebruiken deze om uw online ervaring te verbeteren, statistische gegevens te verzamelen en de functionaliteit van de site te optimaliseren. Bekijk Privacy Policy