Skip to content

Over ons

MEGAMIX, MEGADUURZAAM

De MegaMix organisatie bestaat uit 16 participerende actieve ondernemers. Deze ondernemersgeest is in alle geledingen terug te vinden. Van chauffeur tot directeur. Van silovuller tot administrateur. Dit uit zich in een klantgerichte houding, oog voor de wensen uit de markt en een dynamische bedrijfsvoering. MegaMix blijft hierdoor voordurend in beweging! Innovatief op alle fronten.

Waarom u voor Megamix moet kiezen:

MegaMix kiest als enige Nederlandse mortelleverancier overtuigend voor het duurzame 2-kamersysteem. Goed voor 60% CO2-reductie per ton. Waar 2-kamersilo’s geen optie zijn, beleveren wij u uiteraard met een 1-kamersilo.

Wilt u meer weten over MegaMix, mortel op maat of een bestelling plaatsen? Neem dan contact op met ons secretariaat of de dichtstbijzijnde vestiging.
Wij helpen u graag!

Waarom MEGAMIX

kwaliteit

MegaMix mortels staan onder voortdurende kwaliteitscontrole door onze interne laboranten én externe keuringsinstanties.

service

U kunt rekenen op de expertise van uw MegaMix dealer: wij adviseren u graag over de beste mogelijkheden voor uw project.

zekerheid

Door de hechte samenwerking tussen onze vestigingen is uw product bij MegaMix altijd beschikbaar.

betrouwbaarheid

MegaMix is al meer dan 25 jaar een bouwpartner waar u op kunt vertrouwen. We denken met u mee en leveren oplossingen op maat.

local for local

Er is altijd een MegaMix dealer bij u in de buurt. Dat zorgt voor een snelle levertijd en minder milieubelasting.

afspraak is afspraak

Bij MegaMix houden we aan onze beloftes: we leveren de producten voor uw project op tijd en volgens onze afspraken.

Mega Duurzaam:
‘De sleutel tot 60% CO2-reductie’

Duurzaam bouwen staat nog steeds hoog op de agenda. Al was het alleen maar vanwege de eisen die overheden, corporaties en andere opdrachtgevers aan aannemers stellen op het gebied van CO2-reductie. Daarom kiest MegaMix als enige Nederlandse mortelleverancier overtuigend voor het duurzame 2-kamersysteem.

  • TNO rapporteert 60% CO2-reductie
  • Geen overbodige energie
  • Act local
  • MegaMix gaat voor milieuwinst
megaduurzaam
dubokeur

DUBOkeur voor MegaMix metselmortel

MegaMix heeft haar metselmortel door het NIBE laten beoordelen op duurzaamheid. NIBE heeft geconstateerd dat de metselmortel van MegaMix vanuit milieuoverweging tot een van de beste product keuzes behoort en heeft MegaMix glansrijk gecertificeerd met het DUBOkeur.

Dit was ook al aangetoond door TNO in haar onderzoek dd. september 2011 (60% CO2 reductie!). Op de milieueffectcategorie broeikaseffect en humane toxiciteit, de belangrijkste categorieën in de beoordeling, scoren de mortels heel goed. De lage milieu-impact komt voornamelijk doordat het 2-kamersysteem er voor zorgt dat het zand niet gedroogd hoeft te worden.

Lees meer

Ook wordt een groot gedeelte van de grondstoffen lokaal gewonnen, waardoor de milieu-impact van de grondstoffen minimaal is. Een van de vereisten voor het verkrijgen van het DUBOkeur is dat het product geen negatieve gezondheidseffecten mag hebben op de gebruikers. Er vindt in de gebruikersfase geen uitloging of uitstraling van schadelijke stoffen plaats. Aangezien MegaMix metselmortels door het NIBE beoordeeld zijn als meest duurzame keuze, blijkt opnieuw dat MegaMix metselmortels op alle vlakken vergelijkbare producten ver achter zich houden!

Hoogwaardige producten

MegaMix is trots op de kwaliteit van haar mortels en wil dat ook zo houden. Wij maken gebruik van genormeerde en gecertificeerde grondstoffen en bedrijfszekere apparatuur. Daarom doorstaan onze mortels met  gemak de controle volgens de BRL 1905 voor metselmortels en BRL 1904 voor vloermortels.

Zekerheid
Onder alle weersomstandigheden kunt u over de MegaMix-mortels beschikken. Zo levert MegaMix o.a. voor de winterse periode een speciale wintermix, die er voor zorgt dat de metselproductie niet hoeft te stagneren. Een druk op de knop is voldoende om in één minuuut verse mortel aan te maken. Het systeem is volledig beheers- en controleerbaar, dus zekerheid gegarandeerd.

apparateur