Accountmanager gezocht

In verband met de uitbreiding van het product portfolio en de start van een nieuwe productielijn op de vestiging in Gouda is MegaMix op zoek naar een Accountmanager. Je gaat je eigen klantenkring opbouwen bij dealers, metselbedrijven, aannemers, architecten en opdrachtgevers in de Randstad. Samen met een klein en enthousiast team voorzie jij klanten van de beste kwaliteit én de beste service.

Iets voor jou? Klik hier voor de gehele vacature en we horen graag van je.

Deel dit artikel

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Meer nieuws

Bekijk ook ander nieuws

Ga terug naar Nieuws & Blogs

oktober 28, 2021
We spraken vandaag met André, hij gaat na bijna 37 jaar met pensioen. André heeft de vestiging Zeeland opgezet binnen de coöperatie van MegaMix. Een succesvolle vestiging in een mooie regio.
juni 9, 2021
Sinds 1987 is Albert Poffers (links op de foto) bij MegaMix Overijssel in dienst verantwoordelijk voor de verkoop en marketing. Per 1 mei draagt hij zijn werkzaamheden over aan Robin Nobbenhuis (rechts op de foto).

Om onze site goed te laten functioneren maken wij gebruik van Cookies. Wij gebruiken deze om uw online ervaring te verbeteren, statistische gegevens te verzamelen en de functionaliteit van de site te optimaliseren. Bekijk Privacy Policy